Persoonlijke begeleiding / Biografisch coachen

Persoonlijke begeleiding

“Wanneer het even niet alleen lukt”

In het leven kan het soms wel eens tegenzitten waardoor je uit uw evenwicht geraakt en jezelf verliest. Op die momenten heb je nood aan iemand die luistert en zonder oordeel met jou op pad gaat om uit te zoeken hoe je nu verder wil.

De meeste antwoorden en oplossingen liggen ook bij onszelf maar doordat we zo vast zitten vinden we die niet alleen en daar wil ik bij helpen.

Coaching gebeurt niet op een therapeutische basis maar is het denken stimuleren waardoor we een ruimer zicht krijgen en daardoor meer mogelijkheden of oplossingen zien.

Door coaching leer je jezelf beter kennen, je patronen herkennen alsook uw potentieel meer benutten.

Duur : 60’

Prijs : 55 €

Biografisch coachen

Bij biografisch coaching gaat men dieper in op de levensloop, van conceptie tot heden. We kijken naar de jeugd en familiepatronen wat zeer verhelderend kan werken. Omdat er dikwijls onopgeloste trauma’s van ouders en zelfs grootouders onbewust worden overgedragen. En die kunnen dan weer op hun beurt invloed hebben op jouw gedrag.

Je kan het zien als een ontdekkingsreis naar jezelf. Door echt de tijd te nemen om hiernaar te kijken herken je uw familiepatronen alsook die van jezelf wat er voor zorgt dat je hier minder zal in hervallen of ze juist leer aanvaarden als een deel van jezelf.

Duur : 60’

Prijs : 55 €